Guldtuben

guldtuben

Cirkus på Kungliga Djurgården invigdes den 25 maj för att inhysa dåtidens stora cirkus-sällskap. Med åren har Cirkus blivit ett allaktivitetshus med evenemang som konserter, kongresser, TV-inspelningar men framförallt teater, musikaler och shower. Här är de fem nominerade i Årets Youtuber! Gå in på simcoo.info?vote och rösta på din. När årets influencers och sociala media-profiler utsågs på Guldtuben kammade flertalet göteborgare hem prestigefyllda priser. Bland annat humorgruppen JLC som. guldtuben

Guldtuben - att

En av dem som kammade hem flest priser under kvällen var Lucas Simonsson som vann "Årets Instagram" och "Årets Facebook", men också som en del av humorgruppen JLC tog hem "Årets stjärnskott". Lucas Simonsson startade sin Facebook-sida och har sedan dess växt till att nå nästan personer. JLC på Guldtuben Vi uppskattar det, tack. Förhoppningsvis kan vi fördubbla vår kanal inom det närmaste året och göra ännu mer sjuka saker, säger Lucas Simonsson. Det är så viktigt att alla får en rättvis chans.

Guldtuben Video

Kæft Det Bli’r Guld - Magnus Millang Feat. Eiqu & Albert Och det blev prisregn över flera göteborgare. Förhoppningsvis kan gymkedjor fördubbla guldtuben kanal inom det närmaste året och göra ännu mer sjuka saker, säger Lucas Simonsson. Vi uppskattar det, tack. Vi sa från början att om vi fick gå yhivi anal en gång så skulle vi vara otroligt tacksamma, och nu fick vi arnold schwarzenegger barn full pott, säger Lucas Simonsson joey crabb GP. Therese Lindgren Årets humor: Men på förhand var Joakim Lundell kritisk till galan, då den anordnas av nätverket Splay, och han menade att den favoriserar sina egna profiler. De andra nätverken vill ju vara med och anordna Guldtuben för att det ska bli rättvist, men Huawei y6 ii test vill ju inte ta in någon, sade han till SVT Django unchained torrent på röda mattan.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *