Irma bule

irma bule

Den indonesiska popstjärnan Irma Bule blev biten av en kobra på scen. Den indonesiska sångerskan Irma Bule blev biten i låret av en kungskobra under en konsert. Artisten vägrade sjukvård och fortsatte showen ytterligare 45 minuter innan hon kollapsade på scen. Efter svåra kramper och kräkningar fördes hon till sjukhus där hon senare avled. I söndags kväll uppträdde den. På scenen blev popstjärnan Irma Bule biten av kobra. Trots det fortsatta hon med sitt framträdande i 45 minuter innan hon kollapsade och dog.

Irma bule - man spanar

Hur bra är du på danska ord? Under mitten av andra sången trampade hon på ormens svans och blivit biten i låret. I söndags gick det snett när hon råkade trampa på en kungskobra under uppträdandet som då bet henne i låret. Så bra är "Solsidan"-filmen. Den indonesiska popstjärnan Irma Bule blev biten av en kobra på scen. Följ oss på Facebook. Har du koll på talsmusiken? Istället för att avbryta framträdandet för att få vård fortsatte hon sjunga. Sigrids stopp — i relationen med Samir. Oldsberg tjänar miljoner — efter att ha fått sparken - Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar. Här insolvens de 50 bästa filmerna på Netflix — Här är mästerverken du inte får lucozade

Irma bule - Clara's restaurang

Dangdut, en blandning av techno och bollywood, är en stor musikgenre i Indonesien och den höga konkurrensen har gjort att många artister ägnar sig åt olika gimmicks för att sticka ut ur mängden. Följ oss på Facebook. Anställda vittnar om Oldsbergs skräckvälde. Sångerskan brukade använda sig av ormar på scen som en extra krydda till framträdandet, och så även denna gång. En stund senare dog hon av ormens gift.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *