Henry krammonster

henry krammonster

Det är krammysdag hemma hos Henry, och Henrys kusin Harry kommer också förbi! Gilla vår officiella. När det är dags att sova måste man ju sjunga en liten vaggvisa. Henry har en jättefin liten sång som du blir. Henry och Sommer hjälper till att natta Ivar, men deras läggningsmetoder är kanske inte de bästa när det. henry krammonster

Henry krammonster Video

Henry Hyggemonster synger: Monsterskolen - Disney Junior Danmark Henry, Cobby och Summer överraskar Grando och Nan-oh med konsertbiljetter. Du polo club kanske också. Henry hjälper Gertie att baseball tröja upp sig själv. Bilar Bilar See More. Krammonstren njuter av en snödag. Summer tillfrågas att vara monsterblomman på Roartonio och Matlildes bröllop. Se Musse och Racergänget på Disney Junior!

Henry krammonster - ska man

Henry tränar på att spela piano. Läs våra cookie-principer för mer information. Summer tillfrågas att vara monsterblomman på Roartonio och Matlildes bröllop. Henry och Cobby skapar en stickmaskin som hjälper till att sticka. Cobby vill bygga en robot. Logga in Mitt konto Uppdatera info Logga ut Disney.

Henry krammonster - knner till

Henry hjälper Estelle att inse det roliga med att ha syskon. Se det på Disney Junior! Du kanske också gillar. Se Musse och Racergänget på Disney Junior! It seems JavaScript is disabled in your internet browser. Smygtitt Musse och hans vänner är tillbaka igen! Henry och Cobby skapar en stickmaskin som hjälper till att sticka.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *